Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
RGC6WPN3-S-CD
Out Of stock
Descriere
Ne ocupam de mult timp cu piesele de schimb de calitate superioara. In calitate de experimentati in acest domeniu suntem in masura sa iti recomandam urmatoarea actiune: sa achizitionezi doar piese de schimb de calitate superioara. Si astfel sa renunti definitiv la produsele indoielnice sau mediocre. Alege aceasta bucsa punte Komatsu WB91R-2 fiindca suntem siguri ca iti va fi de folos in ceea ce priveste cresterea performantei utilajului pe care te bazezi.

Credem ca ai experimentat deja situatii asemanatoare: taman cand ti-e lumea mai draga sau chiar atunci cand ai mai multa nevoie de un anumit utilaj, acesta sa se defecteze. Deseori, printre cauzele defectiunii se afla si piesele de calitate indoielnica, produse care nu fac fata misiunii la care au fost inhamate. Intr-un asemenea caz va trebui sa faci cale intoarsa. Or, fie ca facem referire la domeniul agriculturii, fie ca facem referire la cel al constructiilor, orice pas inapoi poate reprezenta o puternica lovitura primita de afacere. E multa bataie de cap acolo unde sunt piese slabe sau mediocre. Evita sau macar diminueaza numarul unor astfel de necazuri prin achizitionarea doar a pieselor de top. Alege acum aceasta bucsa originala Carraro!

Bucsa punte Komatsu WB91R-2 - alegerea ideala pentru un buldoexcavator fericit!

De esti posesor de utilaje, nu trebuie sa fii si expert in functionare acestuia. Iti putem zice noi ce si cum. De exemplu, aceasta bucsa sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Avem o tona de informatii. Ce facem cu ele?

Te intrebam sincer asta. Detinem o sumedenie de informatii din domeniul pieselor de schimb pentru utilaje. Dar ce sa facem cu ele? Aici intervii tu. Ne intrebi, te lamuresti, primesti recomandari. Avem un serviciu gratuit de consultanta ca sa iti venim in ajutor. Apeleaza la cunostintele noastre pentru a face alegerile potrivite!

Aceasta bucsa punte pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2 dispune de o garantie de 6 luni, valabila din momentul achizitiei.

Bucsa punte Komatsu WB91R-2 va ajunge imediat la tine, prin serviciul de curierat rapid. O fi totul rapid in prezent si timpul insuficient, dar niciodata nu ezita sa consulti site-ul nostru - aici e locul unde piesele de top isi dau intalnire.

Cauti un service de calitate, rapid si eficient pentru montajul noilor piese? Nicio grija. Iti putem face recomandari si in aceasta sfera. Insa nu uita ca un montaj gresit iti ruineaza atat investitia, cat si timpul!

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura