Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Volvo BL61B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
YBP9S2QF-S-CD
Out Of stock
Descriere
Piesele de schimb de calitate superioara sunt obligatorii. Cel putin aceasta este parerea noastra. Ne bucuram de cei care o impartasesc, pentru ca sfatul nostru pentru toti antreprenorii este urmatorul: achizitionati doar piese de calitate superioara. Ele au capacitatea de a transmite intregului utilaj proprietatile lor bune. Incearca aceasta bucsa punte buldoexcavator Volvo BL61B si lasa-te ghidat de o componenta care stie totul despre succes.

De mult timp recomandam achizitia pieselor de schimb de calitate superioara si numai a lor. Este adevarat ca un produs de acest fel poate imbunatati performanta utilajului din care face parte. Dar ce te faci in cazul in care cele mai multe componente sunt mediocre sau slabe? Intr-o asemenea situatie sunt sanse mari ca utilajul sa ajunga defect, confirmandu-se zicala cu o floare nu se face primavara. Iata de ce ar trebui sa te straduiesti sa te asiguri ca toate piesele care formeaza angrenajul utilajului tau sunt cele mai bune. Incearca aceasta piesa originala Carraro si mai adauga o floare bunei functionari a utilajului tau.

Bucsa punte buldoexcavator Volvo BL61B - pentru ca buna functionare a utilajului tau nu e un vis!

O asemenea bucsa are un rol important in angrenajul utilajului tau. Ea sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu. Multa treaba pentru o piesa de dimensiuni reduse!

Cand ai nevoie de informatii pertinente, intreaba-ne!

Este firesc ca atunci cand esti posesor de utilaje sa nu stii totul despre ele. Insa e la fel de normal sa incerci sa le mentii in stare perfecta de functionare. Si atunci ce faci? Alegi sa ne intrebi pe noi ce si cum. Doar nu degeaba oferim consultanta tehnica gratuita.

Bucsa punte pentru buldoexcavator Volvo BL61B ramane in garantie pentru o perioada 6 luni, incepand cu data achizitiei.

Bucsa punte buldoexcavator Volvo BL61B va sosi la tine in scurt timp de la confirmarea comenzii. O trimitem prin curier rapid si rapid va ajunge la tine. Nu uita ca la noi pe site gasesti o multitudine de piese de top.

Esti pe cale sa montezi noua piesa? Iti amintim ca e recomandat sa inlocuiesti si simeringurile anti-praf. Astfel te vei asigura ca gresarea piesei este optima si ca niciun corp strain nu va avea posibilitatea de a patrunde.

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura