Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL61B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61B
Cod produs
0MQSPFYE-MI
Out Of stock
Descriere
Noi stim cel mai bine cat te grabesti! Ai nevoie de un rulment butuc punte fata Volvo BL61B original Carraro? Sigur, imediat! Il avem pe stoc, vei experimenta cu el siguranta maxima si precizie in manevrare! Fabricarea lui in celebrele ateliere din Italia ii confera rezistenta deosebita, iti vei putea duce la bun sfarsit sarcinile de lucru, oricat de grele! Ai si avantajul ca il gasesti la noi la un pret fara concurenta!

Vrei sa faci o comanda? Simplu! Suna-l pe consultantul nostru! Sau formularul de pe site este o alta varianta! Consultantul nostru este foarte eficient in determinarea piesei perfecte pentru utilajul tau si te poate lamuri oricare ar fi intrebarea ta: daca piesa e compatibila cu utilajul tau,  sau cum poti face comanda, sau cum poti gasi un mester bun cu atelier mobil dispus sa vina la mama-stii-tu-cui sa monteze piesa, sau.. orice altceva! Si noi ne grabim! Pentru ca stim ca tu te grabesti!

Rulment butuc punte fata Volvo BL61B - vei experimenta cu el siguranta maxima!
Daca auzi zgomot metalic neobisnuit in zona rotilor, sau daca utilajul deviaza de la directie si atunci ar fi bine sa verifici functionarea rulmentilor. Rulmentii de butuc permit invartirea rotilor inainte si inapoi, chiar si la viteze mari. Daca sunt supusi la solicitari dure sau daca lubrifierea lor este deficitara, rulmentii au de suferit. Iti recomandam cu maxima incredere un rulment original Carraro in locul celui uzat! Piesele originale trebuie sa fie mereu de prima electie!

Sfaturi tehnice ca intre prieteni, gratis!
Cum sa identifici imediat defectiunea si sa si gasesti piesa de care ai nevoie, chiar daca esti in mijlocul campului? Cu un simplu telefon la consultantul nostru! El are toate datele, te ghideaza in tot procesul de reparatie, oricat de complex ar fi el! Suna-l pe consultantul nostru si el te poate ghida de la alegerea piesei compatibile cu utilajul tau, la detalii despre comanda, livrare, sau interventie de urgenta cu atelier mobil prin partenerii nostri din toata tara. Discutam despre intretinerea personalizata a utilajului tau, despre nevoile lui, hai sa devenim eficienti prin informare corecta!

Garantie
Stim ca esti circumspect in privinta pieselor de schimb, pentru ca ai avut probabil experiente neplacute! Cu noi, grija asta dispare! Iti oferim pentru acest rulment butuc punte fata Volvo BL61B o garantie de 6 luni, pentru eventuale defecte de fabricatie. Daca, in mod exceptional, ar aparea un astfel de defect, rulmentul ar fi inlocuit imediat cu unul nou, fara alte costuri.

Livrare
Esti acum in situatia in care astepti piesa comandata? Primesti acest rulment butuc punte fata Volvo BL61B in 24 de ore de la plasarea comenzii, oriunde te-ai afla in tara! Poti si sa-l ridici imediat de la depozitul nostru!

Montaj
Crezi ca faci economii daca apelezi la amatori pentru montaj? Total gresit! E o economie prost inteleasa si poti face mai mult rau decat bine! Sii regula de aur: piese de buna calitate si montaj profesionist! Daca nu cunosti un mecanic bun, suna-ne! Avem parteneri, tehnicieni cu ateliere mobile, care pot veni indiferent unde te afli, pentru depanare pe teren!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura