Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tija cilindru directie punte Volvo BL61B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61B
Cod produs
QM2HYD6J-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta tija cilindru directie punte Volvo BL61B este realizata in uzinele din Italia, fiind 100% originala Carraro! Iti prezentam o solutie moderna, performanta si de top, care asigura tot suportul pentru un rulaj perfect al utilajului tau. Articolul nostru premium te asteapta in depozitul nostru, pentru a demonstra fapte mari. Pentru ca noua de place sa fim apreciati pentru recomandarile oferite -  dintre cele mai bune- iar reusita in munca ta si rulajul bun al vehiculului tau sunt elemente importante pentru noi.

Echipa noastra de specialisti este pregatita sa-ti ofere asistenta si consultanta personalizata in alegerea celei mai bune tije cilindru pentru nevoile tale specifice. Indiferent de aplicatia ta sau de cerintele tale, noi suntem aici pentru a-ti oferi solutia potrivita. Alege piesa noastra de schimb pentru buldoexcavatorul tau si beneficiaza de o functionare optima, o durabilitate exceptionala si o eficienta sporita. Nu mai amana, contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe detalii si pentru a beneficia de experienta noastra in domeniu.

Aceasta tija cilindru directie punte Volvo BL61B este un produs original!
Directia utilajului tau este esentiala. Ea face astfel incat sa poti duce lucrul la bun final, dar, totodata sistemul de directie bine pus la punct este un punct de safety! Nu poti, asadar, lucra in siguranta, fara un sistem de directie care sa functioneze ceas! Parte al acestui sistem este si tija noastra cilindru! Nu uita: componenta noastra este dedicata directiei si se va monta doar pe puntea fata!

Consultanta gratuita - stii ce piesa sa alegi!
Este extraordinar sa poti verifica mereu corectitudinea achizitiilor, chiar inainte de a trece la fapte! De aceea suntem noi aici! Iti stam la dispozitie, oferindu-ti consiliere, suport, indrumare, informatii tehnice si multe, multe altele. Totul 100% gratuit!

Garantie
O tija cilindru directie punte Volvo BL61B are un certificat de garantie, astfel ca tu nu mai trebuie sa iti faci alte griji. Primesti si 6 luni de gratie, atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie, pentru ca tu sa fii sigur ca ai ales corect. Suntem alaturi de tine la fiecare pas, cu fiecare alegere pe care o faci, asa incat tie sa-ti fie mult mai simplu!

Livrare
O tija cilindru directie punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL61B este si alegerea ta? Excelent! Tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Montaj

Cu montajul nu e de glumit! Practic, acum este momentul in care oferi startul in functionarea pieselor de schimb. Acest inceput poate lasa urme drastice, daca montajul nu a fost corect efectuat. Pe de alta parte, un montaj corespunzator ajuta piesa de schimb sa isi extinda perioada de sanatate si sa isi sporeasca performanta!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura