Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tija cilindru directie punte Volvo BL60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60
Cod produs
16IZC2TN-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta tija cilindru directie punte Volvo BL60 este realizata in uzinele din Italia, fiind 100% originala Carraro! Iata solutia de durata pentru utilajul de care dispui, fiind super fiabila, sigura si rezistenta. Piesele de schimb de calitate nu sunt un moft. Si nici nu mai sunt ca pe vremuri - greu de obtinut, de negasit, de neatins, sau foarte piperate la pret. Acum poti accesa produse de calitate, la super preturi! Avand informatiile corecte si identificarile facute asa cum trebuie, mergi la sigur!

Fabricata din materiale de inalta calitate si cu tehnologie avansata, tija noastra rezista cu succes uzurii si solicitarilor intense ale activitatii de constructii. Indiferent de terenul pe care lucrezi sau de sarcinile pe care le ai de indeplinit, tija noastra iti ofera performanta si stabilitate pe care te poti baza. Una dintre caracteristicile deosebite ale tijei cilindru este durabilitatea sa exceptionala. Aceasta rezista fantastic, oferindu-ti o solutie fiabila si de lunga durata pentru utilajul tau.

Aceasta tija cilindru directie punte Volvo BL60 este un produs performant si durabil!
Directia utilajului tau este esentiala. Ea face astfel incat sa poti duce lucrul la bun final, dar, totodata sistemul de directie bine pus la punct este un punct de safety! Nu poti, asadar, lucra in siguranta, fara un sistem de directie care sa functioneze ceas! Parte al acestui sistem este si tija noastra cilindru! Nu uita: componenta noastra este dedicata directiei si se va monta doar pe puntea fata!

Consultanta gratuita - stii ce piesa sa alegi!
Este extraordinar sa poti verifica mereu corectitudinea achizitiilor, chiar inainte de a trece la fapte! De aceea suntem noi aici! Iti stam la dispozitie, oferindu-ti consiliere, suport, indrumare, informatii tehnice si multe, multe altele. Totul 100% gratuit!

Garantie
O tija cilindru directie punte Volvo BL60 are un certificat de garantie, astfel ca tu nu mai trebuie sa iti faci alte griji. Primesti si 6 luni de gratie, atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie, pentru ca tu sa fii sigur ca ai ales corect. Suntem alaturi de tine la fiecare pas, cu fiecare alegere pe care o faci, asa incat tie sa-ti fie mult mai simplu!

Livrare
O tija cilindru directie punte fata pentru buldoexcavator Volvo BL60 este si alegerea ta? Excelent! Tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Montaj

Cu montajul nu e de glumit! Practic, acum este momentul in care oferi startul in functionarea pieselor de schimb. Acest inceput poate lasa urme drastice, daca montajul nu a fost corect efectuat. Pe de alta parte, un montaj corespunzator ajuta piesa de schimb sa isi extinda perioada de sanatate si sa isi sporeasca performanta!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura