Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare motor New Holland F4GE9684G

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland F4GE9684G
Cod produs
KAN06ZGH-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru motorul tau avem disponibile piese de inalta calitate, concepute special pentru a pastra eficienta maxima si siguranta in lucru. Dintre acestea iti ofertam avantajos si pompa de alimentare New Holland F4GE9684G care este o productie europeana de mare succes. Prin echivalenta sa cu modelul original, asigura aceleasi caracteristici esentiale, dar la un pret mult mai accesibil. In plus, vine la pachet cu garnitura de la prinderea de blocul motor, care asigura functionarea optima pe tot parcursul exploatarii.

Detaliile suplimentare si comenziile le poti discuta impreuna cu consilierii nostri sunand la unul dintre numerele afisate. Primesti consultanta tehnica gratuita pentru a te asigura de achizitionarea componentei corespunzatoare. Mecanicii nostri sunt si ei la dispozitia ta daca iti doresti o reparatie profesionista! Ai toate avantajele apeland la serviciile noastre! Si suntem convinsi ca vei deveni unul dintre clientii nostri fideli! Te asteptam de luni pana vineri sa ne pui toate intrebarile pe care le ai despre echipamentul tau!

Pompa de alimentare New Holland F4GE9684G - grozava alegere vei face!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Alaturi de pompa de alimentare pentru motor New Holland F4GE9684G si garnitura oferim un certificat de garantie valabil 1 an de zile, de la data livrarii. Documentele care insotesc piesa trebuie pastrate!

Coletul este expediat prin serviciile de curierat rapid si se achita curierului in momentul primirii. Pentru evitarea oricaror nemultumiri ulterioare cu privire la starea piesei primite, sugeram ca verificarea ei sa fie efectuata in prezenta curierului. Totodata, ai posibilitatea de a ridica pompa de alimentare New Holland F4GE9684G personal de la sediul firmei din apropiere de Bucuresti.

Montajul il poti programa la unul din mecanicii nostri colaboratori pentru a interveni direct la punctul de lucru al echipamentului. Astfel, atat pentru montajul pieselor achizitionate, cat si pentru alte reparatii complexe, ai la indemana o solutie rapida si de durata. Afla mai multe contactandu-ne acum!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura