Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare motor New Holland F4GE9684E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland F4GE9684E
Cod produs
QTJ1ZPCF-C-IA
Out Of stock
Descriere
In schimbul unei pompe originale costisitoare, iti oferim varianta alternativa de succes care se poate achizitiona imediat la un pret mult mai bun. Dintre zecile de modele disponibile gasesti acum pe stoc pompa de alimentare New Holland F4GE9684E pe care o cautai. Aceasta se fabrica in Europa sub atentia unui producator de renume ce are in prim plan eficienta sporita a modelului si siguranta oferita de acesta. Alaturi de ea se acorda garnitura de la prinderea de blocul motor, pentru a asigura functionarea optima si exploatarea pe o perioada indelungata.

Esti prioritatea noastra, de aceea asteptam apelurile tale pentru a te indruma catre piesele potrivite utilajului. Consultanta tehnica este gratuita, deoarece vrem sa iti oferim de fiecare data solutiile corespunzatoare. Ai toate sfaturile de mentenanta pe care le cauti si poti efectua un montaj profesionist cu ajutorul mecanicilor nostri. Deplasarea ta nu este necesara, noi suntem cei care venim la tine indiferent de locatia ta. Nu exista problema tehnica pe care sa nu o putem remedia in timp foarte scurt!

Pompa de alimentare New Holland F4GE9684E - nu o punem pe un piedestal, desi ar merita!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Certificatul de garantie oferit pentru pompa de alimentare pentru motor New Holland F4GE9684E achizitionata, util pentru situatii neprevazute, este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Comanda acum pentru a beneficia de pompa de alimentare New Holland F4GE9684E maine! Transportul este realizat prin intermediul serviciilor de curierat rapid si este disponibil pentru orice localitate din tara. La receptia coletului se achita rambursul curierului, dupa care acesta poate astepta verificarea piesei in prezenta lui, pentru evitarea oricarei nemultumiri ulterioare.

Montajul este sugerat sa fie efectuat de catre un specialist pentru a asigura buna functionare a piesei. Daca nu ai la cine sa apelezi, te punem in contact cu mecanicii nostri colaboratori pe care ii poti solicita la punctul tau de lucru. Interventia lor poate fi programata si pentru reparatii mai complexe, fie ca motorul este cel afectat sau alte componente ale echipamentului. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura