Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare motor New Holland F4GE0684H

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland F4GE0684H
Cod produs
DVTHU9I2-C-IA
Out Of stock
Descriere
Mentinem pe stoc o gama larga de pompe fabricate in Europa la standarde inalte de calitate, pe care sa le poti achizitiona in timp util. Pompa de alimentare New Holland F4GE0684H este prezenta printre zecile de modele disponibile si o oferim la un super pret. Comanda acum pentru a realiza schimbul maine! Modelul este echivalent originalei si poate sustine o exploatare de lunga durata datorita materialelor de inalta calitate folosite. Pompa este insotita si de garnitura de la prinderea de blocul motor pentru a eficientiza schimbul si rezultatele oferite in urma acestuia.

Daca ai intrebari sau vrei sa te asiguri de identificarea corecta a piesei, suna acum la unul din numerele afisate! Intra in atributiile noastre sa iti oferim consultanta tehnica gratuita pentru achizitionarea corespunzatoare a fiecarei componente. Pentru a te sustine in munca intreprinsa avem grija ca echipamentul tau sa iti ofere rezultate satisfacatoare in timp ce te bucuri de cele mai bune preturi. Suntem mereu aici cu informatii relevante despre echipamentul tau si intretinerea sa!

Pompa de alimentare New Holland F4GE0684H - merge brici!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de aceasta pompa de alimentare pentru motor New Holland F4GE0684H este valabil 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Pompa de alimentare New Holland F4GE0684H iti este livrata in orice localitate din tara cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. La primirea ei curierul incaseaza rambursul si dupa te poate astepta sa verifici integritatea acesteia. Totodata, poti opta pentru ridicarea personala de la sediul firmei aflat in preajma Bucurestiului.

La montaj te putem ajuta prin contactarea celui mai bun mecanic din zona ta de lucru. El raspunde prompt cererilor tale, fie ca ai nevoie de un montaj de calitate, de revizii periodice sau chiar de reparatii complexe care sa redea functionarea optima a echipamentului. Asteptam apelurile tale pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura