Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor New Holland F4GE9484A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland F4GE9484A
Cod produs
8R590QGN-C-IA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand o piesa originala este mult prea costisitoare, dar ai nevoie de eficienta ei pentru a-ti continua munca la acelasi nivel de performanta, alege o alternativa de calitate superioara. Daca pompa de combustibil este cea care trebuie schimbata, alege pompa de alimentare New Holland F4GE9484A prezentata in imagini. Aceasta este o productie europeana fabricata la standarde inalte, ce ofera rezultate la fel de satisfacatoare precum piesa originala pe care o inlocuieste. Modelul este ofertat la un pret foarte avantajos si vine insotit de garnitura de la prinderea de blocul motor.

Apeleaza la servicii profesioniste de mentenanta! Vei avea toate reviziile tehnice periodice facute la timp, iar utilajul tau va functiona impecabil la capacitate maxima. Este momentul sa intelegi ca, fara un echipament complet functional si ingrijit corect, nu ai cum sa obtii performanta, productivitate si, in ultima instanta, profit. Cu serviciile pe care ACN Piese Utilaje le detine, poti obtine maximul posibil si poti fi sigur ca investitia ti-o vei scoate inmiit! Te asteptam cu detalii!

Pompa de alimentare New Holland F4GE9484A - la un pret fabulos de avantajos!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de alimentare pentru motor New Holland F4GE9484A este insotita de un certificat de garantie ce ii atesta calitatea si are valabilitate de 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Pompa de alimentare New Holland F4GE9484A o poti ridica de la sediul firmei din apropierea Bucurestiului sau ne poti trimite datele locatiei tale pentru expedierea rapida a acesteia. Transportul este realizat prin curier rapid, iar plata se achita in sistem ramburs. Ca sa nu intervina nemultumiri dupa primirea produsului, verifica integritatea lui in prezenta curierului.

Poti solicita personalului nostru ajutor la montaj si se va ocupa de gasirea unui mecanic disponibil in localitatea ta. Repeta procesul ori de cate ori ai nevoie de interventia unui specialist deoarece serviciul este oferit pentru orice fel de reparatii necesare, indiferent de complexitatea cererilor. Contacteaza-ne acum pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura