Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior pentru tractor John Deere 5720

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 5720
Out Of stock
Descriere
Avand ca scop principal gasirea solutiilor la orice problema aparuta, dorim ca acestea sa fie de durata si sa iti aduca eficienta maxima in activitatea intrebuintata. De aceea intretinem stocul cu piese originale din gama Carraro pentru a avea la indemana cea mai buna calitate.

Daca pivotul superior pentru tractor John Deere 5720 este cel pe care il cautai, se afla pe stoc in permanenta. Fie ca doresti sa il achizitionezi separat sau ai nevoie de kitul complet, vei beneficia de un pret special. Componentele kitului sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, iar recomandarea specialistilor este sa fie schimbate toate atunci cand vrei sa ajungi la performante maxime.

Cu mai multe detalii despre produsele din stoc si ofertele pregatite te ajuta consilierii nostri. Ei iti asigura si consultanta tehnica gratuita ca tu sa alegi mereu piesele compatibile cu utilajul pe care il deti.

Acest pivot superior John Deere 5720 vine insotit de un certificat de garantie valabil 1 an, ca in cazul in care nu mai reprezinta o solutie ci o problema sa fie schimbat imediat.

Comanda acum si iti ajunge pachetul maine, indiferent de localitate. La receptie curierul va incasa rambursul dupa care te va astepta sa verifici integritatea piesei pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. De asemenea, in zilele lucratoare poti ridica piesa direct de la sediul nostru aflat in Bucuresti.

Un serviciu oferit pentru a te bucura de functionarea optima a piesei este interventia mecanicilor la punctul de lucru al echipamentului. Prin intermediul lor iti asiguri un montaj de calitate, revizii periodice in vederea mentinerii unui randament ridicat, cat si reparatii complexe in cazul unor defectiuni majore aparute. Suna la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii si programari!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul acestei piese: 75QVS9OE-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura