Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare motor New Holland F4GE0684P

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland F4GE0684P
Cod produs
T1ZK7NDQ-C-IA
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de calitate superioara la un pret avantajos, pompa de alimentare New Holland F4GE0684P constituie alegerea potrivita. Ea este realizata pentru o exploatare de lunga durata si este capabila sa asigure performanta. Rolul pompei este de a inlocui modelul original si tocmai din acest motiv, materialele din care este construita sunt durabile si rezista la intemperii. Producatorul european ofera la achizitionarea ei garnitura de prindere cu blocul motor. Stocul nostru este mereu aprovizionat, asa ca nu ezita sa ne contactezi! Avem unul din cele mai competitive preturi de pe piata.

In cazul in care nu esti sigur de alegerea facuta sau ai dubii in ceea ce priveste compatibilitatea piesei cu utilajul tau, apeleaza la consilierii nostrii pentru a te asigura ca faci alegerea corecta. Consultanta tehnica este gratuita! De asemenea, ii poti intreba despre metodele de intretinere ale sistemului de alimentare sau alte detalii pe care doresti sa le afli. Este momentul sa profiti de faptul ca poti dialoga cu experti in domeniul utilajelor grele!

Pompa de alimentare New Holland F4GE0684P - randamentul e posibil doar cu ea!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantia primita la achizitionarea pompei este valabila 1 an de zile. Dar monteaza corect pompa de alimentare pentru motor New Holland F4GE0684P si nu vei avea incidente.

Te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti pentru ridicarea personala a produsului. In cazul in care nu ai posibilitatea de a ridica comanda personal, putem livra pompa de alimentare New Holland F4GE0684P oriunde in tara, la o zi diferenta de la plasarea comenzii. Plata o vei achita la curier si tot in prezenta lui poti verifica starea piesei primite pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

In cazul in care montajul iti da batai de cap, nu ezita sa apelezi la echipa noastra de mecanici profesionisti ce iti sta mereu la dispozitie atunci cand ai nevoie. Ei intervin in cel mai scurt timp la punctul tau de lucru si te ajuta cu orice reparatii necesare ca utilajul sa ajunga la performante maxime. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura