Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor New Holland F4GE0484G

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland F4GE0484G
Cod produs
SHFY3ZBP-C-IA
Out Of stock
Descriere
Daca achizitionezi pompa de alimentare New Holland F4GE0484G din imagini, primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor. Beneficiezi si de livrare rapida, deoarece stocul este permanent disponibil. Pompa de combustibil este confectionata in Europa sub atentia unui producator de renume al alternativelor de inalta calitate ce inlocuiesc originalul. Vei avea calitatea garantata si vei avea asigurata eficienta sistemului de alimentare si rezistenta pompei la solicitarile ce apar in timpul lucrului. Pretul este foarte avantajos, iar daca ai nevoie si de alte detalii ca sa poti plasa o comanda, ia legatura cu noi.

Reviziile tehnice reprezinta garantia functionarii echipamentului tau la capacitate maxima. Un echipament bine ingrijit va avea intotdeauna o viata lunga, iar un utilaj poate fi exploatat doar pe masura ingrijirii sale. Daca iti doresti, te poti ocupa linistit de activitatea pe care o desfasori, in timp ce echipa noastra de specialisti se asigura ca utilajul tau este in stare perfecta de functionare. Ne poti contacta oricand pentru mai multe informatii despre serviciul nostru de mentenanta!

Pompa de alimentare New Holland F4GE0484G - o piesa esentiala sistemului de alimentare!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

In pachetul trimis catre tine va fi inclusa factura si garantia pompa de alimentare pentru motor New Holland F4GE0484G comandata, care are o valabilitate de 1 an de zile.

Livrarea se face cu ajutorul serviciilor de curierat si dureaza o zi lucratoare de la plasarea comenzii. Modalitatea de plata este ramburs si se achita la receptie, iar dupa poti verifica integritatea piesei in prezenta curierului pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. Pompa de alimentare New Holland F4GE0484G comandata o poti ridica in aceeasi zi, direct de la depozitul nostru. Te asteptam!

Ne poti contacta si daca ai nevoie ca un mecanic sa se ocupe de montajul pompei sau doresti sa intervina pentru defectiunile aparute la motor. Avem parteneriate cu mecanici din diferite localitati pentru a putea raspunde prompt tuturor solicitarilor tale. Suna si afla mai multe detalii sau programeaza interventia dorita!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura