Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior pentru tractor John Deere 5080G

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 5080G
Out Of stock
Descriere
Piesele originale ofera o perioada mult mai lunga de exploatare deoarece materialele lor durabile fac fata si celor mai dificile conditii de lucru. De aceea punem la vanzare pivotul superior pentru tractor John Deere 5080G care este original Carraro si poate fi acihzitionat direct din stocul nostru propriu.

Piesa separata iti ofera eficienta la fiecare solicitare, insa nu poti ajunge la performante maxime fara a schimba toate piesele uzate din ansamblu. De aceea iti venim in ajutor cu un pret special al kitului complet format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Pentru detalii suplimentare si verificarea compatibilitatii iti punem la dispozitie departamentul nostru tehnic. Prin intermediul acestuia te asiguri de achizitionarea corecta a fiecarei piese dorite deoarece primesti consultanta tehnica gratuita.

Acest pivot superior John Deere 5080G este cea mai sigura optiune, insa pentru orice situatii neprevazute ai la dispozitie un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Coletul se livreaza din Bucuresti catre orice localitate din tara, pentru a doua zi de la plasarea comenzii. Plata se efectueaza la receptie, iar curierul asteapta si verificarea piesei in prezenta lui pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Montajul programeza-l la unul din mecanicii nostri pentru a nu fi nevoit sa deplasezi echipamentul intr-un service. El iti asigura reparatii optime si de durata chiar si pentru cele mai grave defectiuni tehnice aparute la utilaj. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Pivotul superior din imagini se monteaza si pe modelele: 5080R si 5080RN.

Codul pentru acest produs: 9SQ7W43F-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura