Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Volvo VOE20497044

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo VOE20497044
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Volvo VOE20497044 este o productie europeana ce garanteaza functionarea in conditii optime chiar si dupa o perioada indelungata de functionare. Acest lucru se datoreaza materialelor de inalta calitate alese de catre producatorul european al modelului.

Fiind alternativa originalei, caracteristicile precum eficienta, fiabilitatea sau singuranta in timpul lucrului sunt acoperite in totalitate, dar la un pret mult mai bun. Profita si comanda acum, iar datorita stocului permanent disponibil vei beneficia de pompa chiar maine!

Prioritatea noastra este sa faci alegerile potrivite in functie de modelul utilajului tau. De aceea, ne vom asigura ca primesti piesele perfecte oferindu-ti consultanta tehnica gratuita inainte de orice achizitie noua.

Pompa de combustibil este insotita de un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute.

Pachetul se poate ridica de la punctul nostru de lucru din Bucuresti sau se poate comanda in orice alta localitate din tara. Datele locatiei si comenzile le vei lasa unui angajat, acesta urmand a expedia coletul prin curier rapid. Plata in ambele cazuri se achita la sfarsit deoarece este prioritara verificarea piesei inainte.

Ajutor la montaj iti poate oferi echipa noastra de mecanici pentru a garanta functionarea optima si durata indelungata de exploatare a pompei. Tot prin intermediul acestora poti programa interventile necesare atunci cand apar probleme tehnice la utilaj si se prezinta la punctul tau de lucru in scurt timp de la solicitare. Pentru mai multe detalii ia legatura cu consilierii nostri tehnici!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru aceasta pompa: LQ2ZCIMJ-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura