Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru autogreder Volvo G780B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Autogreder Volvo G780B
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Volvo G780B o gasesti aici la cel mai bun pret. Cere o oferta si convinge-te!
Aceasta se fabrica in Europa la cele mai inalte standarde de calitate, iar disponibilitatea ei in stocul nostru este permanenta pentru a putea fi comercializata la nivel national.

Modelul este echivalent si se diferentiaza de original prin pretul mult mai accesibil. In rest, caracteristicile esentiale sunt similare, oferind aceleasi rezultate satisfacatoare, atat din punct de vedere al eficientei, cat si al rezistentei pe termen lung.

Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi la unul din numerele de telefon afisate! Iti stam la dispozitie pentru orice informatii dorite si verificam impreuna cu tine compatibilitatea pieselor dorite cu tipul utilajului pe care il deti. Consultanta tehnica este gratuita!

Garantia care certifica calitatea ei si acopera platile suplimentare necesare in cazul unei situatii neprevazute este valabila 1 an de zile, din momentul facturarii.

Plaseaza comanda in cursul zilei de azi si iti livram pachetul in ziua urmatoare. Curierul este cel care incaseaza rambursul si te asteapta sa verifici integritatea piesei in prezenta lui pentru sesizarea la timp a posibilelor deteriorari din timpul transportului. Totodata, ai posibilitatea de a ridica coletul de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Tot la noi poti programa montajul pieselor achizitionate deoarece echipa noastra de mecanici este formata din specialisti din zone diferite ale tarii. Prin intermediul lor asgiuram buna functionare a pieselor comandate, dar si reparatii de lunga durata pentru problemele tehnice grave aparute la utilaj. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pentru acest produs: 7JTMD6XY-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura