Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru autogreder Volvo G730B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Autogreder Volvo G730B
Out Of stock
Descriere
Pentru motorul tau avem disponibila aceasta pompa de alimentare Volvo G730B pe care o ofertam la un pret absolut rezonabil. Suna si comanda acum daca vrei sa realizezi schimbul urmatoarea zi deoarece stocul este constant aprovizionat cu acest model.

Fabricarea ei are loc in Europa, ceea ce denota standardele inalte de calitate de care beneficiezi pentru un pret mult mai bun. Prin echivalenta sa cu originalul asigura aceleasi caracteristici esentiale necesare pentru o exploatare de durata, de aceea o recomandam cu incredere.

Daca vrei sa comanzi ai la dispozitie formularul de pe site sau numarele de telefon ale consilierilor nostri. Contacteaza-ne pentru a primi si consultanta tehnica gratuita in vederea achizitionarii corecte si avantajoase a fiecarei piese dorite.

Pentru situatiile neprevazute aparute dupa montajul si utilizarea in conditii corecte a pompei, ai la dispozitie un certificat de garantie cu care poti asigura schimbul modelului. Acesta este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei.

Livrarea poate fi efectuata catre orice localitate din tara, prin intermediul serviciilor de curierat. Piesa ajunge a doua zi lucratoare si poate fi achitata curierului, iar pentru evitarea oricarei nemultumiri si verificarea este recomandata sa fie realizata in prezenta lui.
Daca este mai avantajos pentru tine, poti opta pentru ridicarea personala de la sediul nostru din Bucuresti.

Pentru un montaj de calitate efectuat la punctul tau de lucru trimitem unul din mecanicii nostri colaboratori. In cazul in care doresti sa intervina asupra echipamentului si pentru remedieri mai complexe, suna si programaza acum lucrarea dorita. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe autogreder Volvo G730B prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77 mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5 mm
•Cota minima este de 55.33 mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul piesei este: 4S0BVXGI-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura