Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare autogreder Volvo G740B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Autogreder Volvo G740B
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Volvo G740B ofera stabilitate si eficienta utilajului deoarece este o productie europeana de inalta calitate. Scopul acesteia este de a echivala originalul intr-un mod eficient prin care sa mentina randamenul ridicat din timpul lucrului, o lunga perioada de timp.

Daca vrei sa beneficizi de ea, comanda acum deoarece este disponibila la cel mai bun pret! Fiind prezenta pe stoc, ajunge rapid in localitatea dorita.
Comenziile se pot efectua prin e-mail, prin cererea de oferta propusa pe site sau sunand la unul din numerele de telefon afisate.

Ai intrebari? Consilierii nostri iti stau la disopzitie pana te asiguri ca modelul este potrivit tipului tau de utilaj, si iti acorda consultanta tehnica gratuita la fiecare achizitie noua.

Garantia pompei este valabila 1 an de zile si iti este utila in cazul unor situatii neprevazute aparute dupa montarea si operarea in conditii optime.

Pachetul il poti ridica din depozitul nostru aflat in Bucuresti sau poate fi livrat rapid catre orice localitate din tara. Beneficiezi de el a doua zi lucratoare dupa plasarea comenzii si il poti achita curierului la final. Tot in prezenta lui sugeram sa fie efectuata si verificarea piesei pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Vrei ca piesa sa fie montata de catre un specialist? Contacteaza-ne acum si te punem in legatura cu mecanicii nostri colaboratori. Acestia intervin direct la punctul de lucru al echipamentului si efectueaza chiar si reparatii complexe necesare, indiferent de sistemul afectat. Asteptam apelurile tale pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod produs: 6ATVJE3B-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura