Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru autogreder Volvo G710B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Autogreder Volvo G710B
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Volvo G710B este destinata celor ce doresc calitate si eficienta maxima cu un cost minim. Ea este echivalenta originalei, de aceea pretul este mult mai avantajos in timp ce rezultatele sunt la fel de satisfacatoare.

Fabricarea ei are loc in Europa iar firma noastra se ocupa de comercializarea la nivel national ca parte din activitatea zilnica. De aceea stocul este permanent disponibil ca tu sa poti realiza schimbul in cel mai scurt timp.

Consilierii nostri te ajuta cu mai multe detalii despre pompa si oferta, deci nu ezita sa ne contactezi! La piesele noi achizitionate primesti si consultanta tehnica gratuita ca sa alegi mereu ce este potrivit si avantajos pentru utilajul tau.

Alaturi de pompa vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute.

Tot la noi poti programa si montajul pompei deoarece colaboram cu mecanici si ateliere mobile din intreaga tara. Serviciul iti este oferit pentru a avea o solutie rapida si de durata la orice problema tehnica aparuta la utilaj. Pentru mai multe detalii ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe autogreder Volvo G710B prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Codul piesei este: YXV3S71F-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura