Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Bomag 05712702

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag 05712702
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Bomag 05712702 prezentata in imagini este o productie europeana pe care o comercializam din stoc propriu. Prezenta este permanenta iar livrarea dureaza o zi lucratoare indiferent de localitate. Profita si comanda acum pentru a realiza schimbul in timp util!

Fiind echivalenta, caracterisitcile precum eficienta, fiabilitatea sau durabilitatea ofera aceleasi rezultate satisfacatoare, in timp ce pretul este mult mai accesibil.
Cu mai multe detalii te ajuta consilierii nostri pe care ii gasesti la numerele de telefon afisate. Suna acum si daca doresti consultanta tehnica gratuita in vederea achizitionarii corecte si avantajoase a fiecarei piese noi.

Certificatul de garantie pe care il primesti impreuna cu pompa este valabil 1 an de zile, din momentul plasarii comenzii.

Pachetul iti este livrat prin curier rapid iar plata o poti achita in sistem ramburs. In acest fel nu vor exista nemultumiri ulterioare deoarece poti verifica integritatea piesei in prezenta curierului. Totodata, ai optiunea de a ridica pachetul din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Pentru montaj poti apela tot la serviciile noastre deoarece colaboram cu mecanici si ateliere de service mobil din intreaga tara. Prin intermediul acestora ai parte de un montaj optim si de durata, direct la punctul tau de lucru. Serviciu iti este benefic si in cazul unor defectiuni majore aparute la utilaj, reparatiile fiind efectuate in scurt timp de la solicitare. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod pompa: Z5VJW18N-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura