Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator Volvo EC240BFX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator Volvo EC240BFX
Out Of stock
Descriere
Ca sa ai performanta maxima din partea motorului tau, ai grija de el cu piesele potrivite. Noi iti punem la dispozitie pompa de alimentare Volvo EC240BFX care este o alternativa de inalta calitate. Aceasta este ofertata la un pret foarte avantajos si se afla pe stocul nostru din Bucuresti in permanenta.

Fabricarea ei are loc in Europa, ceea ce denota calitatea superioara a productiei. In plus, este conceputa cu atentie sporita la rezistenta oferita si la eficienta din timpul lucrului. Comanda acum daca vrei sa realizezi schimbul maine!

Contacteaza-ne la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii despre pompa, oferta si compatibilitate. Personalul nostru iti ofera suportul tehnice necesar pentru achizitionarea corecta si avantajoasa a fiecarei piese noi.

Certificatul de garantie care iti asigura schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute este valabil 12 luni de zile.

Coletul se expediaza prin curier rapid si poate fi achitat la receptie. Pentru evitarea nemultumirilor ulterioare mentioneaza in cerere de verificarea piesei in prezenta curierului. Tototdata, poti ridica pachetul direct de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Pentru a te bucura de piesa o vreme indelungata iti sugeram sa programezi montajul la un specialist. Noi te punem in legatura cu mecanicii nostri pentru a nu fi necesara deplasarea intr-un service. Interventia lor poate fi solicitata si pentru verificarea si solutionarea problemelor tehnice aparute, deci nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Aceasta se monteaza si pe urmatoarele modele: EC240BLC, EC240BLR si EC240BNLC.

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod produs: LT3FC60D-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura