Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare miniincarcator New Holland LS190.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LS190.B
Cod produs
BDGZ7W4S-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland LS190.B iti permite desfasurarea activitatii in conditii de inalta eficienta si precizie. Ea echivaleaza modelul original prin aceleasi caracteristici esentiale si dovedeste rezistenta ridicata pentru o perioada lunga de timp. Stocul pentru aceasta piesa este permanent disponibil, deci o poti achizitiona acum si realizezi schimbul in cel mai scurt timp. In plus, pretul este mic si include gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor. Aceasta este fabricata din cauciuc moale si este foarte usor de montat pe conturul pompei de motorina!

Achizitia unui utilaj reprezinta o investitie importanta, care are scopul de a-ti usura munca si de a te ajuta sa devii mai profitabil. Fie ca detii utilaje agricole sau de constructii, cu siguranta iti doresti ca acestea sa dea randament o perioada cat mai lunga de timp. Pentru asta trebuie sa nu te opresti din investitie! Sa procuri piese de schimb de calitate si sa faci un plan de mentenanta adecvat! ACN Piese Utilaje este pregatit sa-ti ofere totul! Contacteaza-ne pentru detalii!

Pompa de alimentare New Holland LS190.B - achizitioneaza constant piese bune!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Certificatul de garantie al pompei este valabil 1 an de zile, timp in care iti schimbam modelul daca nu functioneaza la parametrii descrisi. Pompa de alimentare pentru miniincarcator New Holland LS190.B va avea toate documentele in pachet!

Livrarea pachetului cu pompa de alimentare New Holland LS190.B poate fi realizata in orice localitate din tara si dureaza o zi lucratoare de la plasarea comenzii. La receptia lui este sugerata verificarea piesei in prezenta curierului, iar la sfarsit se achita rambursul. Totodata, poti opta pentru ridicarea personala de la punctul nostru de lucru din apropiere Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutor la montaj iti punem la dispozitie service-ul mobil al firmei. Prin intermediul acestuia iti poti programa montajul, reviziile periodice necesare sau chiar si reparatiile complexe care sa ii redea functionalitatea motorului. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura