Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator New Holland LB90B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator New Holland LB90B
Out Of stock
Descriere
Obiectivul nostru este sa iti aducem utilajul intr-o stare mai buna si mai sigura, la preturi competitive. Din acest motiv mentinem pe stoc o gama larga a produselor originale Carraro, acestea fiind cunoscute la nivel international pentru beneficiile asociate.

Pivotul superior New Holland LB90B prezentat in imagini este parte din aceasta gama, si il poti achizitiona la un pret excelent. El se ofera atat separat cat si ca parte din kitul complet.
Recomandarea specialistilor este de a schimba toate piesele uzate din ansamblu pentru a garanta un mediu optim de lucru. De aceea iti venim in ajutor cu un pret personalizat al kitului complet format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor.

Mai multe detalii despre produsele noastre iti ofera consilierii nostri. Contacteaza-i la unul din numerele afisate si iti vor oferi consultanta tehnica gratuita pentru achizitionarea corecta a oricarei piese noi.

Garantia care atesta calitatea si rezistenta pivotului in timp este valabila 1 an de zile.

Pachetul il poti ridica din cadrul firmei noastre care este situata in Bucuresti sau poti solicita livrarea la domiciliu. In acest caz plata se achita in sistem ramburs, iar pentru a nu exista nemultumiri ulterioare iti sugeram sa mentionezi de verificarea piesei in prezenta curierului, pentru a fi acordata la final.

La montaj te pot ajuta mecanicii nostri care se prezinta direct la punctul tau de lucru. Ei intervin si in cazuri mai grave in care problemele tehnice sunt majore, si ii redau functionalitatea utilajului prin remediile necesare. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod piesa: 2W184HGF-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura