Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator New Holland LB75B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB75B
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam cu incredere acest pivot superior New Holland LB75B pentru utilajul tau!
In vederea unui utilaj mult mai eficient, este recomandat sa alegi piese de origine, de aceea noi mentinem un stoc permanent al pieselor Carraro. Acestea sunt create pentru a maximiza eficienta si productivitatea utilajului, indiferent de mediul de operare si regimul de exploatare.

Din aceasta gama face parte si acest pivot superior buldoexcavator New Holland LB75B care este destinat lucrarilor de lunga durata, prin rezistenta ridicata dovedita la fiecare solicitare. Daca vrei sa beneficiezi de el la un pret foarte bun, comanda acum!

Recomandarile specialistilor sunt de a inlocui fiecare piesa uzata din ansamblu, de aceea iti venim in ajutor cu un pret special si al kitului nostru complet. Componentele acestuia sunt: pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Verifica mai intai compatibilitatea piesei si afla mai multe detalii sunand la unul din numerele afisate! Consilierii nostri iti ofera consultanta tehnica gratuita pentru a alege corect si avantajos orice componenta necesara.

Acest pivot superior New Holland LB75B vine insotit de un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Pentru livrari la domiciliu apelam la serviciile de curierat rapid, pentru a beneficia de piesa a doua zi lucratoare. In acest caz ai optiunea de a verifica piesa primita inainte de achitarea rambursului, pentru a preveni orice nemultumire cu privire la starea acesteia.
De asemenea, poti opta pentru ridicarea personala din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Programeaza acum o montare corect efectuata de catre mecanicii nostri profesionisti! Astfel, te bucuri de functionarea optima pe tot parcursul exploatarii si nu este necesara deplasarea intr-un service. Totodata, poti programa si remedierile necesare utilajului pentru a redobandi randamentul maxim al acestuia.
Afla mai multe detalii contactand unul din consilierii nostri!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul acestei piese: SYDTMJKH-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura