Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator O&K RH9

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator O&K RH9
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare O&K RH9 iti creeaza conditiile necesare pentru o exploatare de lunga durata deoarece este conceputa din materiale durabile. In plus, fiind un model fabricat in Europa ai siguranta calitatii si implicit a eficientei din timpul lucrului.
Pompa este destinata inlocuirii originalului la un pret mult mai bun de aceea o recomandam cu incredere si mentinem un stoc permanent disponibil din care sa o poti ridica oricand este necesar schimbul.

Pentru detalii suplimentare ai la dispozitie numerele de telefon ale consilierilor nostri. Acestia te ajuta sa identifici corect fiecare piesa, oferindu-ti in aceasta directie consultanta tehnica gratuita.

Certificatul de garantie care iti asigura schimbul modelului in cazul unor circumstante nefavorabile este valabil 1 an de zile.

Suna si comanda iar noi trimitem pachetul oriunde ai nevoie, prin curier rapid. Pentru a nu exista neplaceri in colaborarea noastra poti verifica coletul inainte de a plati rambursul. De asemenea, ai posibilitatea de a ridica piesa direct de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Vrei sa te ajutam si cu montajul? Suna si programeaza interventia la unul din mecanicii nostri. Acesta se va deplasa la punctul tau de lucru in scurt timp de la solicitare, efectuand un montaj de calitate. La cerere, acest serviciu iti este alocat si in vederea restabilirii performantei dorite prin remedierile necesare utilajului. Suna si afla detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe excavator O&K RH9 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Cod piesa: 8U0P73L6-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura