Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Lamborghini R7.175 R7175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Lamborghini R7.175 R7175
Out Of stock
Descriere
La schimbarea oricarei componente uzate randamentul motorului tau va creste semnificativ. De aceea este recomandat sa alegi piese de schimb eficiente, ce pot mentine o exploatare de lunga durata.

In aceasta directie noi iti ofertam avantajos pompa de alimentare Lamborghini R7.175 R7175 pe care o mentinem disponibila in permanenta. Ea este o productie europeana de succes care poate sustine aceleasi atributii precum modelul original pe care il inlocuieste.
Daca vrei sa afli mai multe detalii despre piesa si oferta ia legatura cu unul din consilierii nostri. Acesta iti va oferi si consultanta tehnica gratuita pentru a achizitiona corect piesele noi.

Pompa de motorina vine insotita de un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Pentru ridicarea personala a pachetului esti asteptat la punctul nostru de lucru din Bucuresti. Poti solicita si livrarea la domiciliu si vei beneficia de piesa in 24 de ore de la plasarea comenzii. Modalitatea de plata este ramburs si poate fi achitat curierului dupa verificarea atenta a coletului.

La montajul piesei poti avea asistenta din partea mecanicilor nostri. Suna pentru a programa interventia acestora si se vor deplasa in scurt timp la punctul de lucru al echipamentului. Serviciul iti este de folos si daca utilajul necesita reparatii complexe in vederea unor performante mai bune, deci nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii cu montaj pe tractor Lamborghini R7.175 R7175 prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

In fisa de intretinere a motorului este recomandata schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa deoarece sistemul de injectie si pompa sunt astfel protejate.

Cod produs: REVLCHTK-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura