Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Case C60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Case C60
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un pivot, in stocul nostru gasesti pivotul superior Case C60 la un pret exceptional. Suna si comanda acum pentru a beneficia de el maine!

Pivotul este original Carraro, de aceea il recomandam cu incredere daca vrei siguranta, eficienta si durata indelungata de functionare la capacitate maxima. Achizitionarea lui se face separat insa pentru performante maxime este sugerata schimbarea tuturor pieselor uzate din ansamblu.  Din acest motiv iti venim in ajutor cu un pret special al kitului complet, componentele sale fiind pivotul superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresorul.

Pentru detalii suplimentare cu privire la piesa si compatibilitatea ei cu utilajul suna la unul din numerele afisate! Consilierii nostri iti stau la dispozitie pana te asiguri ca achizitionezi piesele potrivite si iti ofera consultanta tehnica gratuita pentru viitoarele componente necesare!

Certificatul de garantie pe care il primesti alaturi de pivotul superior prezentat in imagini este valabil 1 an de zile.

Livrarea piesei se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat, indiferent de localitate. Durata transportului este de o zi lucratoare iar modalitatea de plata este ramburs. Prin mentionarea in prealabil poti achita rambursul dupa verificarea atenta a piesei.
Daca este in avantajul tau te asteptam la punctul nostru de lucru din Bucuresti pentru a ridica pachetul personal.

Montajul poate fi realizat de catre mecanicii nostri colaboratori. Suna si programeaza interventia pentru a se prezenta in scurt timp la punctul tau de lucru. Poti solicita si remedierea defectiunilor aparute la utilaj pentru a ajunge la performante excelente! Cu mai multe detalii te ajuta consilierii nostri tehnici pe care ii poti apela la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul pentru acest produs: 2ZGS6DEA-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura