Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic Komatsu WH713-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WH713-1
Cod produs
NAW0G7CF-C-IA
Out Of stock
Descriere
Cand o pompa noua ti-ar aduce motorul la o stare mai buna de functionare, noi iti venim in ajutor cu pompa de alimentare Komatsu WH713-1 din oferta noastra. Aceasta este o echivalenta a originalei, pe care o poti avea imediat la un pret foarte bun! In plus, vine la pachet cu garnitura de la prinderea de blocul motor, pentru o durata extinsa de exploatare. Fiind o productie europeana, o recomanda: calitatea, eficienta sa in lucru, siguranta oferita si functionarea optima indiferent de mediu. Comanda acum daca vrei sa realizezi schimbul maine!

Ce trebuie sa faci pentru a evita eventualele batai de cap este sa iti stabilesti un program de mentenanta pentru flota de utilaje de care dispui. Astfel, iti vei proteja investitia si vei evita defectiunile inopinate. Introducerea mentenantei in rutina ta va extinde durata de viata a utilajelor de care dispui si, totodata, te va ajuta sa economisesti timp si bani. La noi gasesti mereu si sfaturi utile, dar si servicii profesioniste. Ai toata gama de intretinere a utilajelor grele. Piese de calitate, mecanici buni, mentenanta specializata!

Pompa de alimentare Komatsu WH713-1 - fara rabat la calitate!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Komatsu WH713-1 are garantie valabila 1 an de zile, pentru a exclude platile suplimentare necesare in cazul unei situatii neprevazute.

Daca doresti livrare la domiciliu serviciile de curierat se vor ocupa imediat de comanda ta. La receptie ai posibilitatea de a verifica starea si calitatea piesei primite, inainte de achitarea rambursului. Dar nu uita ca poti ridica pachetul cu pompa de alimentare Komatsu WH713-1 comandata si direct din depozitul nostru aflat langa Bucuresti.

Pentru montaj, reparatii, revizii sau orice interventii necesare utilajului ai la dispozitie echipa noastra de mecanici. Ori de cate ori este necesara asistenta acestora, te punem in contact cu cei mai buni din localitatea ta, pentru a nu fi nevoit sa deplasezi echipamentul intr-un service. Suna si afla detalii suplimentare sau programeaza interventia care iti va aduce utilajul la capacitate maxima!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura