Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic Komatsu WH609-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WH609-1
Cod produs
DG3NMRXY-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu WH609-1 este cea mai buna alegere pe care o poti face din punct de vedere al calitatii si al pretului. Ai o pompa de combustibil care isi indeplineste toate functiile perfect pentru ca este realizata din cele mai bune materiale. Ai standarde inalte respectate lacrima pentru ca producatorul ei este european. Ai compatibilitate cu incarcatorul telescopic si in pretul extraordinar de mic ai inclus si un o-ring care face etansarea dintre pompa si blocul motor! Comanda acest produs si noi il livram urgent in 24 de ore!

Incarcatorul telescopic va functiona foarte bine cu piesa pe care doresti sa o comanzi si iti propunem sa te uiti si dupa un filtru de combustibil performant. Gasesti oferte foarte bune la consumabile pe site-ul ACN. Daca nu te descurci, cere ajutorul consultantilor nostri care te vor sprijini in alegerea ta. Intreaba-i si despre montaj, te pot indruma catre service-urile noastre partenere sau iti trimitem chiar noi service-ul mobil exact la punctul tau de lucru. Cate optiuni fantastice ai la ACN Piese Utilaje!

Pompa de alimentare Komatsu WH609-1 - cea mai buna alegere pe care trebuie sa o faci!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Komatsu WH609-1 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare Komatsu WH609-1 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura