Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru incarcator telescopic Komatsu WH713

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WH713
Cod produs
S09MGVQ3-G-IA
Out Of stock
Descriere
Producatorii italieni au fabricat din materiale durabile componentele principale ale acestei pompe de apa care asigura maximul de eficienta. Pompa de apa Komatsu WH713 a fost testata conform celor mai importante criterii pentru a asigura compatibilitatea cu utilajul tau. Alegand aceasta pompa de apa, ai garantia unei reparatii usor de realizat, care nu implica costuri mari. Poti monta aceasta pompa de apa si pe buldoexcavatoarele Komatsu WH713-1 si WH713-1E0.

Poti prelungi durata de functionare a pompei de apa daca ai grija de sistemul de racire cu lichid a motorului. Alege deci un antigel cu proprietati anticorozive si vei avea pompa de apa functionala mai multi ani. Pentru recomandari precise de antigel adaptate tipului de motor cu care opereaza incarcatorul telescopic, suna la unul dintre numerele de telefon afisate. Vei primi gratuit orice informatie necesara.

Pompa de apa Komatsu WH713 - montajul se face foarte usor!

Trebuie sa trecem in revista cateva lucruri esentiale despre aceste produs care face parte din categoria pieselor de motor. Rolul pompei de apa este de o importanta covarsitoare, regleaza temperatura motorul, impiedicand supraincalzirea. Livram pompa de apa si cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor. Intreaba consultantii nostri care lichid de racire se potriveste utilajului tau. Pentru intretinerea pompei de apa , ai nevoie si de consumabile bune.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Certificatul de garantie isi pastreaza valabilitatea atat timp cat pompa de apa pentru incarcator telescopic Komatsu WH713 este montata corespunzator. Procesul de montare nu implica dificultati, iar fisa de instructiuni livrata cu produsul te va ghida fara probleme in acest proces. Perioada de garantie cuprinde un an din momentul achizitionarii.

Comanda pompa de apa Komatsu WH713 prin telefon sau completand formularul de pe site-ul nostru si o vei putea folosi in aproximativ 24 de ore. Livrarea se face prin curierat rapid, iar plata se efectueaza in sistem ramburs. Poti, de asemenea sa ridici pompa de apa de la sediul nostru imediat ce ai plasat o comanda.

Atunci cand incarcatorul telescopic necesita reparatii complexe, contacteaza-ne telefonic si prezinta natura problemelor pe care le intampini in lucrul cu utilajul. Vom trimite in cel mai scurt timp un service mobil in localitatea in care se afla utilajul tau.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura