Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Lamborghini Victory 230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Lamborghini Victory 230
Out Of stock
Descriere
Proiectata si fabricata intr-o unitate europeana, pompa de alimentare Lamborghini Victory 230 este cea mai buna alegere pentru motorul tau. Aceasta se prezinta drept alternativa originalei, avand un loc asigurat in topul echivalentelor din punct de vedere calitativ.

Modelul il gasesti pe stoc la un pret foarte bun si il poti achizitiona cu incredere daca rezistenta si eficienta sunt principalele caracteristici pe care le cauti.

Certificatul de garantie primit alaturi de pompa este valabil un an de zile.

Livrarea pachetului poate fi realizata in orice regiune a tarii, in decursul a 24 de ore de la plasarea comenzii. Plata se achita la primirea piesei, dupa verificarea ei in prezenta curierului. De asemenea, poti profita de stocul nostru permanent disponibil pentru a ridica piesa personal din depozitul situat in Bucuresti.

Consilierii nostri sunt instruiti pentru a oferi consultanta tehnica la achizitionarea pieselor din stoc. Suna si daca ai nevoie de ajutor la montaj caci dispunem de un service mobil. Acesta iti poate fi de folos si in cazul unor defectiuni aparute la motor cat si daca sunt necesare revizii periodice. Pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Cod piesa: 79C0QRVO-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura