Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor Case Maxxum 5250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 5250
Cod produs
1HFSDA3J-RE
Out Of stock
Descriere
Cele mai bune piese de schimb care iti ofera chiar posibilitatea de a ajunge la performanta sunt cele originale. De aceea ti-am pregatit o oferta avantajoasa pentru acest cap planetara tractor Case Maxxum 5250 care face parte din gama produselor originale Carraro. Mai mult, stocul pentru aceasta piesa este permanent disponibil, deoarece prezinta multiple avantaje, care iti permit sa o exploatezi pe o perioada indelungata.

Cap planetara tractor Case Maxxum 5250 - calitatea face diferenta! Echipeaza-ti utilajul corespunzator!

In plus, eficienta sporita a modelului pe care ti-l propunem permite o functionare optima in orice conditii. Pentru a ajunge la performantele dorite, iti sugeram sa verifici integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, e de asteptat ca si aceasta piesa sa trebuiasca inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, integritatea pinioanelor trebuie verificata cu atentie.

De asemenea, este recomandata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.
Daca ai nevoie de toate aceste piese sau de o parte dintre ele, vei primi din partea noastra o oferta avantajoasa si personalizata! Pentru lamuriri si detalii, vei primi consultanta tehnica gratuita daca suni la unul din numerele de telefon afisate!

Daca ai nevoie si de un mecanic, suntem aici.

Un astfel de cap de planetara pentru tractor Case Maxxum 5250 vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 6 luni de zile. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Esti asteptat la punctul nostru de lucru din apropierea Bucurestiului, daca doresti sa ridici piesa personal aceasta piesa de schimb din imagini. De asemenea, ne poti trimite datele livrarii prin intermediul cererii de pe site, iar serviciile de curierat iti aduc piesa in cel mai scurt timp. Modalitatea de plata in acest caz este ramburs.

Acum poti monta piesele achizitionate cu ajutorul unui specialist, deoarece avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara. Acestia se prezinta prompt la punctul tau de lucru pentru a efectua orice reparatie e necesara pentru ca utilajul tau sa functioneze la randament maxim. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura