Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru tractor Case Maxxum MX150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX150
Cod produs
QOLF5RCD-M-IA
Out Of stock
Descriere
Cap planetara Case Maxxum MX150 - o piesa ce se monteaza pe punte fata, fiabila si rezistenta! Pretul pe care il propunem spre achizitie este foarte avantajos! Furca de planetara reprezinta partea mai scurta a ansamblului planetar, capatul ce transmite cuplul in pinioanele satelitare. Iti recomandam sa-ti indrepti atentia catre produse de calitate atunci cand vrei sa achizitionezi o astfel de piesa! Produsul este unul original Carraro si se poate comanda imediat, direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici.

Exista mereu motive sa ne vizitezi! Mereu se poate aduce o imbunatatire utilajului tau ca sa obtii mai multa performanta! Niciodata nu e rau de mai mult bine! Noi iti suntem alaturi atunci cand doresti sa afli detalii informative despre componente. Te intampinam cu sfaturi si idei tehnice salvatoare! O facem gratuit, caci consultanta tehinca este gratuita! Trebuie doar sa ne suni sau sa ne scrii! Indiferent de modalitatea de comunicare aleasa, solutia va veni la tine prompt!

Cap planetara Case Maxxum MX150 - pentru o reparatie de top!

Planetarele sunt piese relativ durabile, dar se pot strica din diverse motive. In momentul in care vehiculul prezinta zgomote puternice, este indicat sa mergi la un service. Daca planetara este uzata, poate ceda si in acest caz vei ramane cu utilajul in drum. Este indicat sa ii faci revizia periodica si sa nu amani schimbarea capului sau a intregii piese, pentru a nu avea surprize neplacute.

Cere consultanta gratuita!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantia acordata pentru produs este de 6 luni din momentul achizitionarii acestuia. Pe un asemenea cap planetara punte fata pentru tractor Case Maxxum MX150 te poti baza, montata corect asigura o reparatie de durata.

Acest cap planetara Case Maxxum MX150 poate fi ridicat personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti sau poate fi trimis in toata tara, prin servicii de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.

Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare, dar si daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe. Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru. Intereseaza-te de ea pentru ca nu costa nimic sa afli cum poti economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Lungime ax: 158mm
Diametru parte dintata: 46.5mm
Diametru la intrarea in fuzeta: 48mm
Prinderea de homocinetica se realizeaza cu o cruce de planetara cu diametrul pastilei de 30mm si o distanta intre sigurante de 81mm
Dantura formata din 13 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura