Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac punte pentru buldoexcavator Case 695ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695ST
Cod produs
CKY7569I-R-BT
Out Of stock
Descriere
Daca tot esti proprietarul unui buldoexcavator de marca, nu ti-ar placea sa si profiti de el la maximum? Pentru asta, vei avea nevoie sa iti echipezi utilajul cu cele mai bune componente. De aici preluam noi situatia. Acum ca ai accesat deja site-ul nostru, navigheaza putin si verifica piesele potrivite pentru utilajul tau. Vei regasi mii de piese superioare din punct de vedere calitativ, la preturi accesibile. Si pentru ca vrem sa ai parte de un raport calitate-pret exceptional, iti recomandam o piesa fiabila: un simering pinion atac Case 695ST din oferta noastra actuala!

La noi vei gasi solutia perfecta ca sa iesi din impas. Esti la un click distanta de mii de piese de schimb calitative, comercializate la cel mai bun pret de pe piata. Nu iti face probleme! Noi nu facem rabat de calitate, desi preturile noastre sunt extrem de accesibile. Orice componenta de pe site poate fi obtinuta de indata ce te-ai hotarat! Cere oferta aici!

Alege acest simering pinion atac Case 695ST din oferta noastra si vei avea piesa necesara pentru o inlocuire de durata!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Cand colaborezi cu cei mai buni, esti tratat asa cum se cuvine!
Inca nu esti convins? Ei bine, secretul din spatele afacerii noastre este o echipa formata din profesionisti pasionati de ceea ce fac, dar si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Este placerea noastra sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor corecte pentru buldoexcavator sau de montajul lor. De altfel, serviciul nostru de asistenta tehnica este gratuit si dedicat tuturor clientilor nostri!

Daca montajul componentei este efectuat corespunzator, ea va functiona impecabil. Totusi, in colet includem factura si certificatul de garantie al acestui simering pinion atac Case 695ST nou. El este valabil 6 luni de la momentul achizitionarii si acopera eventualele defecte din fabrica.

Nu iti place sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli. Timpul de livrare aproximativ este de o zi lucratoare. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul pachetului, in prezenta curierului.

Preferi sa ridici acest simering pinion atac pentru buldoexcavator Case 695ST personal? Te asteptam atunci sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

Apeleaza la noi daca vrei sa ai parte de un montaj exceptional. Iti punem la dispozitie o echipa de mecanici experimentati si un atelier mobil performant. Acestia se vor deplasa la punctul tau de lucru, oriunde in Romania. Ei iti pot monta piesele comandate sau efectua reparatiile necesare. Vei avea certitudinea ca buldoexcavatorul tau functioneaza optim si ca piesele de schimb comandate nu vor trebui inlocuite prea curand. Mai multe detalii despre acest serviciu oferit de noi vei obtine de la agentii nostri!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului este: CKY7569I-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura