Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Case 695SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695SR
Cod produs
HRXC9O2V-M-BT
Out Of stock
Descriere
Cauti un simering rezistent pentru puntea spate a buldoexcavatorului tau? Alege atunci acest simering pinion atac Case 695SR din oferta noastra! Daca vrei sa colaborezi cu cei mai buni din aceasta nisa, atunci alege sa achizitionezi componente pentru vehiculul tau de la ACN Piese Utilaje! Care sunt avantajele magazinului nostru? Faptul ca vei avea parte de cele mai bune piese de schimb de pe piata, la cele mai reduse preturi, intr-un singur loc: website-ul nostru. Tot ce ai tu de facut este sa ne contactezi iar noi ne vom ocupa de restul.

Pana la urma, ce castigi daca alegi sa colaborezi cu noi? In primul rand, vei comanda o componenta de calitate superioara la un pret de invidiat. Al doilea avantaj este ca dupa plasarea comenzii, componenta iti va fi livrata a doua zi lucratoare. Economisesti timp si bani. Totodata, vei avea parte de un suport tehnic dedicat, fie ca ai nevoie de informatii suplimentare sau nu esti pe deplin convins de compatibilitatea produsului cu masinaria ta.

Achizitioneaza acest simering pinion atac Case 695SR si reda-i buldoexcavatorului tau randamentul exceptional de altadata!
Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Asigura cea mai buna protectie impotriva prafului. Rezistenta crescuta a piesei si pretul foarte bun recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Un asemenea simering pentru puntea din spate, de la Carraro, are un profil special, de aceea recomandam doar folosirea componentelor originale, pentru a evita eventualele neconcordante intre utilaj si piesele echivalente. Este fabricat, cu responsabilitate, dintr-un cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Totodata, este o piesa originala, in care iti poti pune increderea!

Nu reusesti sa identifici produsul cautat? Lasa-ne sa te ajutam gratuit!
Daca nu esti sigur de compatibilitatea piesei cu buldoexcavatorul tau, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic si vei primi toate informatiile necesare. Daca vrei sa stii mai multe despre produsele si serviciile noastre, nu ezita sa iei legatura cu noi! Pentru a plasa o comanda este suficient sa suni la numerele de telefon afisate sau sa completezi cererea de oferta de pe site. La alegerea produselor noi beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. Ai nevoie si de un mecanic?

Ai certitudinea ca vei achizitiona un produs fiabil deoarece acest simering pinion atac Case 695SR beneficiaza de o garantie valabila 6 luni. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, impreuna cu piesa comandata. Astfel, tu te vei bucura din plin de investitia facuta!

Pentru a primi acest simering pinion atac pentru buldoexcavator Case 695SR cat mai repede posibil, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda! Coletul tau va fi ambalat si predat firmei de curierat rapid de indata ce ai primit mesajul de confirmare al comenzii. Plata se va face ramburs la primire, cand ai sansa de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Alternativ, poti trece pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, pentru a ridica personal componentele alese.

Un montaj profesionist inseamna un utilaj eficient! Daca doresti, noi iti punem la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Acestia vor calatori pana la punctul de lucru al buldoexcavatorului tau, unde iti vor monta piesele comandate sau efectua reparatiile necesare. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, te indemnam sa iei legatura cu unul dintre colegii nostri din departamentul tehnic.

Specificatii tehnice

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: HRXC9O2V-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura