Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Case 695SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695SM
Cod produs
FXPZO98H-R-BT
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un simering de calitate pentru buldoexcavatorul tau, alege acest simering pinion atac Case 695SM din oferta noastra si vei fi pe deplin multumit! Pentru un detinator de utilaje, nimic nu este mai important decat sa aiba un partener in care sa isi puna nadejdea la nevoie. Fie ca ai nevoie de piese de schimb sau de un montaj profesionist, la ACN Piese Utilaje noi suntem intotdeauna pregatiti sa te ajutam! Pe website-ul nostru usor de navigat vei gasi componentele cautate la preturi accesibile!

De altfel, vei beneficia de asistenta tehnica gratuita si te vei bucura de o livrare extrem de prompta. Tot ce ai tu de facut este sa ne contactezi atunci cand isi fac aparitia defectiunile! Pana la urma, obiectivul nostru este sa te ajutam sa iti poti duce treaba la capat. Gasirea solutiei potrivite pentru problema ta este pasiunea noastra. Astfel, orice detinator de utilaje care se afla in impas, se poate baza pe noi.

Acest simering pinion atac Case 695SM din oferta noastra este un reper original! Plaseaza aici comanda ta si reabiliteaza-ti utilajul in cel mai scurt timp!
Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Asigura cea mai buna protectie impotriva prafului. Rezistenta crescuta a piesei si pretul rentabil recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Un asemenea simering de la Carraro are un profil special, de aceea recomandam doar folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele neconcordante intre utilaj si piesele echivalente. Este fabricat, cu responsabilitate, dintr-un cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Totodata, este o piesa originala, in care iti poti pune increderea!

Fiecare componenta comercializata de noi vine insotita de o expertiza tehnica de top!
Fie ca ai ajuns deja la o decizie finala sau nu, trebuie sa stii urmatorul lucru. Ai ocazia sa colaborezi cu o echipa minunata de experti, fara niciun cost suplimentar! Contacteaza-ne cand se ivesc defectiunile si lasa-te surprins de modul in care abordam solicitarea ta. Ne mobilizam instant ca sa iti aducem solutia potrivita si componentele compatibile cu vehiculul tau. Bucura-te de un suport real si adecvat alaturi de firma noastra!

Incercam sa iti oferim cele mai bune produse de pe piata intotdeauna. Acest simering pinion atac Case 695SM vine insotit de factura si de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data achizitiei. Asa vei avea siguranta ca ai cumparat o piesa de schimb durabila, menita sa iti asigure o reparatie rezistenta pe termen lung.

Conteaza pe firma noastra pentru o livrare prompta! Deoarece vrem sa ai un echipament functional in cel mai scurt timp posibil, noi colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. Pachetul tau va fi livrat in decursul unei zile lucratoare, indiferent de coltul de tara in care te afli. Totodata, metoda de plata este ramburs si poti verifica continutul coletului inainte de a-l achita.

Daca preferi sa ridici produsul acest simering pinion atac pentru buldoexcavator Case 695SM personal, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

O piesa de calitate si un utilaj de marca merita un montaj perfect. Asa te vei asigura ca buldoexcavatorul tau functioneaza ca nou si ca simeringul va rezista pe termen lung. La nevoie, noi putem sa iti oferim atelierul nostru mobil si o echipa de mecanici colaboratori cu experienta in domeniu. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si vor monta piesa comandata sau vor efectua reparatiile necesare. Daca doresti sa obtii acest serviciu, te rugam sa discuti cu unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: FXPZO98H-R-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura