Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator John Deere 210LE 210LJ

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator John Deere 210LE 210
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un pivot superior pentru buldoexcavator John Deere 210LE 210LJ care sa fie original Carraro, trimite-ne cererea ta. Avem pe stoc exact piesa dorita ce face fata exploatarilor de lunga durata cu eficienta maxima.

Aceasta este fabricata din materiale de inalta calitate si ofera un mediu sigur de lucru. De aceea o recomandam cu incredere si o ofertam la un pret accesibil. In plus, fiindca este necesar sa schimbi toate piesele uzate din ansamblu iti oferim un pret special la achizitionarea kitului complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind piese originale.

Primesti la achizionarea pivotului un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru orice situatii neprevazute.

Livrarea pachetului se realizeaza prin curierat rapid indiferent de localitate. La receptie curierul asteapta verificarea piesei inainte de incasarea rambursul pentru a nu exista nemultumiri in colaborarea noastra.
Pentru ridicarea personala mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru din Bucuresti.

Personalul nostru iti va raspunde oricarei intrebari si iti va oferi consultanta tehnica gratuita. Astfel te vei asigura ca achizitionezi piesele potrivite verificand compatibilitatea acestora cu utilajul tau. In plus iti punem la dispozitie atelierul mobil pentru montajul piesei si reparatiile necesare echipamentului. Suna acum pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul acestei piese este: Y5N6IV7B-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura