Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T4.55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T4.55
Cod produs
V4MPBY7S-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a sustine munca ta avem grija ca echipamentul sa iti ofere performanta dorita. Ofertam avantajos piese de schimb de inalta calitate, care asigura posibilitatea exploatarii de lunga durata. Pompa de alimentare New Holland T4.55 din oferta noastra este o astfel de piesa! O recomandam cu incredere datorita beneficiilor asociate. Ea sustine o functionare optima indiferent de conditii si echivaleaza originalul prin eficienta si rezistenta pe care le dovedeste. Fabricarea ei are loc in Europa, producatorul acestei pompe oferind gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor.

Suntem constienti ca timpul tau este foarte pretios si in clipa asta ti-ai rupt din el sa cauti piesa potrivita tractorului tau. Recupereaza din timpul pierdut apeland la serviciile noastre! Fiecare in parte te ajuta sa economisesti timp! Pornesti accesand serviciul gratuit de consultanta si gasesti mult mai repede piesa compatibila cu utilajul tau! Apoi, ceri un montaj profesionist pentru care nici macar nu este neaparat nevoie sa te deplasezi, caci avem un service mobil care poate interveni direct la punctul tau de lucru.

Pompa de alimentare New Holland T4.55 - pretul reprezinta un avantaj major!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Pompa de alimentare pentru tractor New Holland T4.55 vine insotita si de un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru a nu exista nemultumiri in cazul unei situatii neprevazute.

Pentru a intra in posesia ei te asteptam la punctul nostru de lucru de langa Bucuresti. Aici mentinem un stoc permanent aprovizionat, ca tu sa poti beneficia de piesa rapid, indiferent de localitate. De aceea poti solicita livrarea coletului cu pompa de alimentare New Holland T4.55 comandata si vei putea plati rambursul la final. In acest fel te asiguri de starea pompei primite si de calitatea promisa inainte de efectuarea platii.

Daca ai nevoie, te putem ajuta si cu programarea montajului, deoarece avem parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara. Ei se pot deplasa la punctul tau de lucru si pentru alte reparatii ce trebuie efectuate la utilaj, cat si pentru reviziile necesare, pentru reconditionari partiale sau totale. Pentru detalii suplimentare suna la unul din numerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura