Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare buldoexcavator Fiat Kobelco B95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B95
Cod produs
LX4NMP2U-C-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda acum pompa de alimentare Fiat Kobelco B95 din oferta noastra si primesti garnitura de la prinderea de blocul motor gratuit. Ea te va ajuta sa faci o etansare perfecta. Piesa pe care ti-o propunem iti va sustine munca, prin puterea, fiabilitatea si eficienta ei, dovedind perfomanta in functionare. Fiind o productie europeana echivalenta originalei, aceasta va putea asigura o durata indelungata de exploatare, la capacitate maxima. Convinge-te si tu de caracteristicile tehnice ale acestei piese, plasand o comanda. Mai ales ca poti achizitiona aceasta pompa de combustibil la un pret avantajos!

Intr-o afacere de succes trebuie sa demonstrezi ca esti capabil sa ramai calm in situatii de criza, sa lucrezi contratimp si, cel mai important, sa respecti deadline-urile. Cu echipamente pe care nu te poti baza, este complicat sa-ti demonstrezi toate aceste calitati. Iti luam o parte din griji daca vei apela la serviciile noastre profesioniste de mentenanta! Echipa noastra de experti detine solutiile tehnice care nu vor mai lasa ca utilajele nefunctionale sa-ti strice planurile afacerii!

Pompa de alimentare Fiat Kobelco B95 - ACN aduce solutiile salvatoare!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Vei primi si un certificat de garantie valabil 1 an pentru a rezolva rapid orice situatie neprevazuta. Documentele care vor fi gasite in coletul cu Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B95 trebuie pastrate!

Daca doresti livrarea pachetului cu pompa de alimentare Fiat Kobelco B95 in alta localitate, trimite-i unui angajat datele locatiei tale. Curierul va ajunge cu pachetul a doua zi lucratoare la tine si va incasa rambursul dupa verificarea piesei, in prezenta lui. Daca ai nevoie de pompa azi, te asteptam la sediul nostru ca sa o achizitionezi.

Mecanicii nostri colaboratori te pot ajuta si cu montajul piesei, deci nu ezita sa ne contactezi. Vei putea programa si alte remedieri necesare utilajului tau, caci ei se vor deplasa rapid la punctul tau de lucru. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru. Mai multe detalii despre serviciile pe care acestia le pot efectua iti vor oferi consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura