Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B95
Cod produs
1VX67NFI-G-IA
Out Of stock
Descriere
Ca primi importatori ai acestei piese, iti garantam cel mai bun pret. Mai mult, pompa de apa Fiat Kobelco B95 pe care ti-o propunem se bazeaza pe componente fabricate de producatorii europeni. Are cele mai bune standarde de calitate in ceea ce priveste materialele folosite si asamblarea acestora. Aceasta piesa este perfect compatibila cu buldoexcavatorul tau si indeplineste toate normele de siguranta. Comanda si tu, iar noi ti-o expediem imediat!

Cum o sa-ti fie oare daca nu vei schimba pompa de apa la timp? Ei, nu prea bine, nu-i asa? Iti recomandam sa fii atent la urmele de uzura si sa faci pasul catre achizitionarea alteia, daca este cazul. Pentru asta suntem si noi prezenti aici! Iti aducem piesele de calitate si consumabilele care le vor prelungi perioada de functionare. Tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un telefon, consultanta tehnica este gratuita!

Pompa de apa Fiat Kobelco B95 - ia-ti si un antigel bun, vei vedea diferenta!

Pompa de apa se uzeaza cu trecerea vremii. Lichidul de racire nu-si mai face treaba cum trebuie, iar motorul tau se va defecta. Te-ai intrebat de ce ai ajuns in punctul de a o schimba? Sunt multe cauze, garniturile cedeaza, se contamineaza lichidul de racire cu agenti poluanti, mai apare si rugina… Dar e important sa stii ca tu poti prelungi perioada de functionare a unei pompe de apa, folosind un antigel cu proprietati anti-corozive.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa de apa pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B95 se livreaza cu certificat de garantie valabil 12 luni de la data facturarii. Asigura-te ca montezi pompa conform instructiunilor livrate cu produsul si vei beneficia de intreaga perioada de garantie.

Primesti impreuna cu pompa de apa Fiat Kobelco B95 si o-ringul care va servi la etansarea corpului pompei cu blocul motor. Comanda acum prin telefon sau prin completarea formularului de pe site-ul ACN Piese Utilaje si vei putea folosi piesa in aproximativ 24 de ore, indiferent de localitatea in care iti e necesara. Poti ridica piesa imediat ce ai plasat comanda daca ai posibilitatea de a te deplasa la sediul nostru.

Pentru cazurile in care buldoexcavatorul necesita interventia unui mecanic, ia legatura cu noi si trimitem rapid un atelier mobil la punctul de lucru al utilajului. Poti solicita colegilor de la departamentul tehnic si interventia mecanicilor nostri colaboratori ca sa beneficiezi de un serviciu tehnic prompt si de calitate. Ei pot interveni pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau, deoarece sunt pregatiti sa iti aduca utilajul la randament maxim.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura