Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Case WX168

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case WX168
Cod produs
Q86AJ17K-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare excavator Case WX168 este una dintre piesele din oferta noastra pe care ti-o propunem spre achizitie pentru ca prezinta aceeasi eficienta cu a originalei. Dar un pret mult mai bun! Datorita materialelor de inalta calitate din care este fabricata, poate ajunge la performanta si va functiona optim o lunga durata, mentinand un randament ridicat. Mai mult, la achizitionarea ei primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor. In acest fel, realizezi o etansare perfecta si inlocuirea va fi una de durata.

Ne ai mereu alaturi pentru orice detalii suplimentare doresti si verificam impreuna compatibilitatea pieselor cu utilajul tau. Consultanta gratuita te va ajuta sa pierzi mult mai putin timp cautand componentele potrivite printre mii si mii de piese. Stii ca avem si personal specializat pentru asistenta tehnica in apropierea ta? Iti facem legatura cu service-urile partenere si vei fi sigur ca piesa achizitionata a fost montata de profesionisti! Nu uita ca este ultimul pas care te va ajuta sa te bucuri cu adevarat de performantele excavatorului tau!

Pompa de alimentare excavator Case WX168 - producatorul iti ofera si o-ringul necesar!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Vei avea si un certificat de garantie valabil 1 an care sa iti asigure schimbul modelului, in cazul unei situatii nefavorabile. Documentele necesare le vei gasi langa pompa de alimentare pentru excavator Case WX168 comandata.

Pentru a ajunge in posesia ta poti vizita depozitul nostru sau ne poti lasa datele locatiei tale. Expediem coletul cu pompa de alimentare excavator Case WX168 cu serviciile de curierat ce pot ajunge a doua zi lucratoare. La primirea coletului noi iti sugeram sa verifici piesa in prezenta curierului, pentru a achita rambursul doar daca aceasta se afla in stare perfecta.

Suna-ne acum pentru a programa si montajul piesei la unul din mecanicii nostri! Ei efectueaza, la cerere, orice reparatii, complexe sau punctuale, cat si reviziile necesare echipamentului tau, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura