Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr D 7007

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr D 7007
Cod produs
LOUK8XQ2-IA
Out Of stock
Descriere
Ce iti ajuta utilajul sa se mentina in stare perfecta si sa ofere performanta sunt piesele componente. De aceea noi mentinem un stoc permanent al pieselor de schimb uzuale, pentru a inlocui rapid piesa uzata - obstacolul ce te opreste sa lucrezi la capacitate maxima. Aceasta pompa alimentare Deutz Fahr D 7007 este o astfel de productie ale carei beneficii iti redau functionalitatea eficienta si sigura a motorului. Locul de provenienta al acesteia este Europa. Vei primi si garnitura de etansare de la blocul motor.

Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa. Daca ai intrebari sau nu esti sigur de compatibilitatea acesteia cu utilajul tau, vei primi gratuit consultanta tehnica din partea personalului nostru. Mecanic sa te ajute ai? Daca n-ai, nu-i o problema. Service-ul nostru mobil isi ambaleaza motorul si porneste spre tine cu echipa de mecanici experimentata pe care o avem!

Pompa alimentare Deutz Fahr D 7007 - noi o recomandam cu incredere!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Achizitionarea ei iti va aduce in plus garnitura dintre pompa si blocul motor, dar si un certificat de garantie valabil 1 an. Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr D 7007 are toate actele cu ea!

Te asteptam in depozitul nostru pentru a ridica pompa alimentare Deutz Fahr D 7007 comandata sau ne poti trimite datele locatiei tale. Astfel vom putea trimite pachetul pentru a doua zi lucratoare, cand te poti convinge de calitatea promisa.

Daca doresti ca montajul piesei sa fie realizat de mecanicii nostri experimentati, la un acelasi apel catre noi poti programa si interventia lor la punctul tau de lucru. Ei pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura