Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr D 7206

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr D 7206
Cod produs
JM49EAOR-IA
Out Of stock
Descriere
Iti sustinem mereu activitatea cu piese de schimb de calitate, la preturi foarte bune. Iti oferim acum aceasta pompa alimentare Deutz Fahr D 7206 care este o alternativa a originalei. O poti achizitiona imediat, la un pret avantajos. Modelul pe care ti-l propunem este fabricat in Europa, unde standardele de calitate sunt respectate. Acest lucru iti asigura o functionare sigura si eficienta. Materialele folosite sunt rezistente, iar pompa rezultata va face fata la multiple solicitari. De aceea noi o recomandam cu incredere, pentru o exploatare de durata.

Stocul este permanent disponibil, asa incat clientii nostri sa poata beneficia rapid de ea, fiind expediata impreuna cu garnitura dintre pompa si blocul motor. Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici. Numerele de telefon sunt afisate pe site. Daca mai ai intrebari, personalul nostru tehnic iti va oferi gratuit suportul necesar pentru a face alegerea potrivita, in functie de echipamentul tau. Ai nevoie si de mecanic? Service-ul mobi sa stii ca este pregatit de interventie!

Pompa alimentare Deutz Fahr D 7206 - face fata solicitarilor multiple!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

De asemenea, vei avea un certificat de garantie valabil 1 an, util pentru orice situatii neprevazute. Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr D 7206 va avea toate documentele necesare cu ea!

Comanzi pompa alimentare Deutz Fahr D 7206 acum si o primesti a doua zi lucratoare, fiind livrata prin curier rapid, indiferent de localitate. Nu vei plati rambursul daca nu esti multumit de produsul primit, deoarece il poti verifica in prezenta curierului. Sau, daca preferi, poti sa achizitionezi pompa comandata in aceeasi zi, din depozitul nostru.

Mai mult, la cerere, iti vom pune la dispozitie serviciul de interventie la punctul tau de lucru, pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la utilaj. Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Suna acum daca vrei sa programezi montajul piesei sau alte reparatii necesare!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura