Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland TM140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TM140
Cod produs
ZYBHV7Q5-C-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de aceasta pompa alimentare New Holland TM140 de urgenta, avem oferta perfecta care sa iti ofere si calitate si un pret competitiv. Exploatarea indelungata este si ea asigurata, deoarece materialele alese de producatorul european sunt rezistente la multiple solicitari. Acest lucru denota succes in inlocuirea modelului original, fiind eficienta si sigura pe tot parcursul exploatarii,

Daca aceasta piesa ti-a atras atentia, stai sa vezi cate chestii faine ti-am mai pregatit la ACN Piese Utilaje! Poti sa colaborezi cu noi pe partea de mentenanta, toata flota ta de utilaje grele va fi pe maini sigure. Oricand ai nevoie, iti punem la dispozitie serviciul gratuit de consultanta. Iar cand ai piesa si nu stii ce sa faci cu ea, ti-o montam noi imediat!

Pompa alimentare New Holland TM140 - iti salveaza utilajul!

Motorul nu porneste? Pompa electrica de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa electrica de alimentare pentru tractor New Holland TM140 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata. Foloseste consumabile de calitate pentru utilajul tau si creste rezistenta in timp a pieselor!

Suna un consilier tehnic daca doresti sa comanzi pompa alimentare New Holland TM140 cat mai repede,  iar noi o trimitem spre tine imediat, prin curier rapid. Plata ramburs se achita curierului dupa verificarea atenta a coletului, deoarece nu dorim sa apara eventuale nemultumiri in colaborarea noastra. Poti sa achizitionezi pompa in aceeasi zi in care ai comandat-o, daca ajungi la sediul nostru.

Mai mult, daca vrei, putem trimite un mecanic priceput in localitatea ta, pentru a te ajuta la montaj sau la remedierea defectiunilor aparute la utilaj. Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Pentru toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru.

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura