Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland TM175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TM175
Cod produs
LPOS9E23-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare New Holland TM175 iti ofera ocazia de a inlocui modelul original cu un cost mult mai mic. Provenienta sa europeana denota succesul echivalentei, dand dovada de eficienta maxima pe o durata indelungata. Produsul il vei primi insotit de garantie si poate ajunge la tine in 24 de ore. Achizitioneaza aceasta pompa electrica de alimentare cu combustibil si inlocuieste-o pe cea veche inainte de a-ti deteriora motorul tractorului.

Uite la ce sa te astepti cand faci cunostinta cu ACN Piese Utilaje… Sa te astepti la piese de top, la consumabile de calitate si la servicii ireprosabile! Mii de clienti multumiti ne-au umplut portofoliul. Multi sunt clienti fideli. Chiar suntem o companie prietenoasa formata din experti in mecanica si utilaje grele. Pe cuvant.

Pompa alimentare New Holland TM175 - la un click distanta!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa electrica de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa electrica alimentare pentru tractor New Holland TM175 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 1 an de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Daca aceasta pompa alimentare New Holland TM175 este piesa de care ai nevoie, ne poti lasa datele locatiei tale, iar noi o trimitem in cel mai scurt timp. Poti achita rambursul la sfarsit, pentru a avea ocazia sa verifici pompa inainte. Daca te avantajeaza, poti veni direct la depozitul nostru sa o ridici personal.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea pompei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura