Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor New Holland 655E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 655E
Cod produs
U37K04AZ-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland 655E este o productie europeana recomandata de specialistii nostri. Aceasta este disponibila la un pret foarte avantajos si are inclusa garantia. Materialele folosite in fabricarea ei au caracteristici exceptionale si, cu siguranta, tractorul tau nu se va mai confrunta cu probleme de acest gen. Cu aceasta pompa se poate inlocui modelul original fara probleme si o poti comanda indiferent de zona din tara in care te afli.

Contacteaza-ne si hai sa ne cunoastem mai bine! Noi suntem foarte prietenosi si simpatici, vei descoperi asta in clipa in care ne vei cere un sfat, ti-l vom da fara sa clipim. Serviciul gratuit de consultanta te va ajuta sa gasesti piesa de care are utilajul tau nevoie. Daca doresti mentenanta, avem specialisti. Iar montajul nu ar trebui sa-ti dea tie batai de cap, la ACN Piese Utilaje avem mecanici unul si unul.

Pompa de alimentare New Holland 655E - cu piesa asta, tractorul tau rasufla usurat!

O pompa electrica de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste tractorului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea utilajului tau, il vom face din nou ca nou!

Piesa aceasta vine cu garantie! Pompa electrica de alimentare pentru tractor New Holland 655E are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista cativa ani.

Pompa de alimentare New Holland 655E va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei primite. Te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti, daca vrei sa ridici personal piesa comandata in prealabil.

Tehnicienii firmei vin in intampinarea ta daca ai nevoie de asistenta la identificarea problemelor aparute la instalatia electrica a utilajului din dotare. Avantajele serviciului de asistenta tehnica mobila includ:
Programul de diagnoza
Deplasarea in localitatea in care se afla echipamentul tau
Nu ezita si apeleaza la noi pentru remedierea sigura si rapida a problemelor tehnice aparute la utilajul tau. Detalii iti ofera colegii de la departamentul tehnic, indata ce vei lua legatura cu ei!

Specificatii tehnice

Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Mufa are 3 pini.
Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura