Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor New Holland 675E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 675E
Cod produs
7AN3K4OS-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare New Holland 675E - te asteapta la ACN Piese Utilaje! Produsul este adus din Uniunea Europeana la pret de importator direct si este de foarte buna calitate. Pana sa ajunga pe rafturile noastre din depozit, a trecut multe teste, exact ca o scolarita. Acum, ajunsa la maturitate, stie exact ce are de facut pentru ca tractorul tau sa o indrageasca imediat. Cu alte cuvinte, respecta intru totul rigorile de functionare ale unei pompe electrice de alimentare cu combustibil.

Ce zici, ne dai un telefon sau preferi sa ne scrii? Indiferent de cum alegi sa ne contactezi, te asiguram ca membrii echipei noastre vor fi incantati sa-ti raspunda. Clientii carora le-am furnizat produse si servicii au fost mereu multumiti. Ne dorim sa li te alaturi si tu! Asiguram servicii de inalta calitate si gasim solutii viabile oricat de incurcate par lucrurile sa fie.

Pompa de alimentare New Holland 675E - inlocuieste piesa veche!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa electrica de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste tractorului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa electrica de alimentare pentru tractor New Holland 675E va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 1 an de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Pompa de alimentare New Holland 675E se livreaza in cel mai scurt timp si pentru a nu exista nemultumiri cu privire la produs, poti face plata dupa ce verifici continutul coletului. O poti achizitiona si de la sediul nostru din apropierea Bucurestiului.

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezita sa ne contactezi. Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, ia legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini.
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica rapid daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura