Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland TM165

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TM165
Cod produs
I0OBNX2P-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare New Holland TM165 o comercializam la pret de prim importator. Asadar, bucura-te de o oferta perfecta. Nu doar pretul bun o recomanda, ci si calitatile. In primul rand producatorii sunt europeni si respecta toate normele in vigoare. Au fabricat-o din materiale foarte rezistente si au testat-o cu mare grija ca sa nu ai probleme prea curand. Comanda acest produs si il expediem catre tine imediat!

Ai vazut piesa, ti-am dat cateva detalii despre ea, acum incotro? E simplu! Apelezi serviciul gratuit de consultanta si afli exact daca se potriveste cu utilajul tau, iti facem o oferta si poti sa comanzi. Apoi, daca esti interesat, ti-o montam noi sau iti facem legatura cu service-urile partenere. Vei vedea ce repede se rezolva toate si poate v-ar incanta chiar si serviciul de consultanta.

Pompa alimentare New Holland TM165 - o piesa care functioneaza perfect!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa electrica de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa electrica de alimentare pentru tractor New Holland TM165 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste cativa ani.

Pentru a livra pompa alimentare New Holland TM165 in timp util, apelam la serviciile de curierat rapid si plata ramburs o achiti dupa ce verifici continutul coletului. Poti sa ridici pompa comandata si direct de la sediul firmei.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia.

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica rapid daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura