Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare Fiat Hitachi FB110.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB110.2
Cod produs
WGXQM850-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Fiat Hitachi FB110.2 prezentata in imagini este o productie europeana pentru care mentinem un stoc permanent disponibil. Utilizarea ei ofera singuranta in lucru deoarece da dovada de durabilitate si eficienta sporita. Modelul este alternativ originalului, de aceea, pretul oferit ajunge sa fie cel de prim importator. Plaseaza o comanda!

Ca sa ai o afacere de succes in domeniul constructiilor, ai nevoie de echipamente in perfecta stare de functionare. La ACN Piese Utilaje ai o gama variata de piese de schimb pentru utilaje grele si de servicii. Acestea iti vor garanta un business de succes! Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si afla detalii atat despre piese, cat si despre oferte sau servicii.

Pompa de alimentare Fiat Hitachi FB110.2 - o piesa care functioneaza impecabil!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa electrica de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110.2 este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Vino la sediul nostru de langa Bucuresti si ridica pachetul cu pompa de alimentare Fiat Hitachi FB110.2 comandata sau trimite-ne datele locatiei unde doresti sa il livram. Transportul va dura o zi lucratoare, iar plata este ramburs. Acesta se achita la final, deoarece prioritara este verificarea produsului in prezenta curierului.

Iti asiguram nu numai piese de calitate, dar iti putem fi de folos si daca doresti ca montajul sa fie realizat de un specialist, deoarece avem parteneriate cu mecanici profesionisti din intreaga tara. Suna acum si programeaza orice interventie necesara! Ne-am format o echipa de mecanici experimentati, cu scopul de a interveni rapid, fara a fi necesara deplasarea intr-un service.

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura