Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare Fiat Hitachi FB100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB100
Cod produs
UVNI4KRS-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Fiat Hitachi FB100 este unul din articolele pe care le mentinem disponibile in permanenta. In acest fel iti putem oferta mult mai avantajos si livram rapid oriunde ai nevoie. Locul de provenienta este Europa, de aceea rezistenta indelungata si eficienta sunt asigurate de producator cu ajutorul materialelor de inalta calitate. Piesa originala este inlocuita cu succes de modelul prezentat, dand dovada de o exploatare sigura.

Soare arzator, “Caldura mare, mon Cher!”… Ce sa vezi, buldoexcavatorul face nazuri fix in mijlocul santierului. Ploaie mocaneasca, torentiala, vant… ce sa vezi, buldoexcavatorul face mofturi. Apeleaza la serviciile de mentenanta din cadrul ACN Piese Utilaje si buldoexcavatorul nu va mai face nazuri indiferent de vreme sau de vremuri!

Pompa de alimentare Fiat Hitachi FB100 - la pret exceptional!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de combustibil este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB100 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 1 an de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Daca doresti sa livram pompa de alimentare Fiat Hitachi FB100 comandata in localitatea ta, suna acum pe unul dintre consilierii nostri tehnici pentru a le comunica datele livrarii. La receptia pachetului poti verifica coletul inaintea achitarii rambursului. Sau, daca te avantajeaza, poti sa vii la sediul nostru ca sa ridici pompa personal.

Specialistii nostri te pot ajuta sa faci alegerea potrivita pentru utilajul tau, iar mecanicii nostri colaboratori pot sa te ajute si la montarea acestei piese. De asemenea, ei pot rezolva rapid orice probleme tehnice care apar la echipament. Suna si afla detalii!

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura