Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare Fiat Hitachi FB90.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB90.2
Cod produs
IBVUY143-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Fiat Hitachi FB90.2 va tine locul modelului original cu aceeasi eficienta si rezistenta necesare unei exploatari sigure. De aceea, specialistii nostri o recomanda cu incredere celor ce doresc o alternativa de calitate. Locul de provenienta este Europa, iar comercializarea in tara este o activitate zilnica intreprinsa de firma noastra, oferind acelasi pret de importator principal.

Tema de gandire: cat crezi ca are de pierdut afacerea ta cand se strica un utilaj? Ai pus vreodata pe hartie? Unii clienti din portofoliul nostru au facut treaba asta. Vrei sa aflii ce au constatat? Ei bine, le raman mai multi bani in buzunar daca apeleaza la serviciile noastre de mentenanta, pentru ca au mereu utilajele in bunastare. Hai, ia creionul, ia hartia, la calcule cu tine!

Pompa de alimentare Fiat Hitachi FB90.2 - cumpar-o fara sa enervezi portofelul!

Motorul nu porneste? Pompa electrica de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Piesa aceasta vine cu garantie! Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB90.2 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista cativa ani.

Comanda acum pompa de alimentare Fiat Hitachi FB90.2 si curierul iti va aduce pachetul a doua zi lucratoare, indiferent de localitate. El te va astepta sa verifici integritatea piesei primite inainte de a incasa rambursul. Sau, daca preferi, te asteptam la sediul nostru, ca sa ridici personal pompa comandata, eventual chiar in aceeasi zi in care ai plasat comanda (daca e zi lucratoare).

Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul dintre mecanicii nostri colaboratori din apropierea ta, deoarece avem parteneriate cu profesionisti din intreaga tara. Acum poti programa la noi orice revizie necesara utilajului tau, fara a fi necesara deplasarea intr-un service. Daca vei alege sa profiti de oferta noastra - piese si asistenta tehnica - vei beneficia de o reparatie de durata.

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Pentru a verifica compatibilitatea acesteia cu utilajul tau, trebuie doar sa ne contactezi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura